LASTBANKER FÖR ELEKTRISK OCH TERMISK TESTNING I DATACENTER

Rentaload erbjuder en snabbare, säkrare och ekonomiskt fördelaktigare lösning för datacenter. Med våra lastbanker och testlösningar testar vi all typ av utrustning, exempelvis oljegeneratorer, växelriktare, UPS-anläggningar, batterier eller luftkonditioneringssystem.
Begär offert
Våra tjänster
Leverans och installation

Lastbanker och kablar levereras direkt till din anläggning i Europa, och kan installeras av våra behöriga tekniker.

Teknisk support

Rentaloads teknikexperter står beredda att hjälpa dig och svara på dina frågor om utrustningsanslutning och bänklayout.

Garanterad kvalitet och effektivitet

Rentaload uppskattas för sin expertis och sina kvalitetsprodukter för datacentermarknaden.

Våra produkter för datacenter

Rentaload har ett brett hyrsortiment av lastbanker från 0,5 kW till flera MW, och det finns många olika varianter: rackmonterade resistiva lastbanker, luftvärmelastbanker, direktströms- och likströmslastbanker osv.
Upptäck våra mest uthyrda produkter för elektricitets- och värmebehoven i ditt datacenter.

LASTBANKER I RACK

Med våra rackmonterade lastbanker eller serversimulatorer – med en effekt på 6 kW eller 7 kW – kan du testa dina lokaler med en noggrannhet på 0,5 kW. Enheterna har dubbel kraftförsörjning (kanal A och kanal B) för testning av nätverksredundans, och differentialtemperaturen (delta-T) är endast 10°. Anslutna laster kan kontrolleras, mätas och registreras med hjälp av vår övervakningsprogramvara. Perfekta för standardtester (Tüv, Uptime Institute osv.).

Se bilderna
LUFTVÄRMELASTBANKER

Med ett mätområde på 21 kW, dubbel kraftförsörjning (kanal A och kanal B) och en noggrannhet på 1 kW är våra luftvärmelastbanker den bästa lösningen för att testa dina lokaler om du inte använder rackskåp. I kombination med vår inneslutningsenhet ger de god överblick över rummens termoelektriska egenskaper.

Se bilderna
Fallstudie
4 MW-DATACENTER FÖR CO-LOCATION

I april 2018 utfördes ett test hos ett stort hostingföretag utanför Paris. Företaget har två 2 MW-hallar, dvs. en total kapacitet på 4 MW. 190 uppvärmningsenheter med en effekt på 21 kW var installerade i lokalerna. Vi byggde en avgränsning runt lastbankerna, för att simulera rummens termiska egenskaper exakt.
Testningen pågick i två veckor, efter att våra teknikexperter hade hjälpt till med att installera och implementera utrustningen.
Testningen blev mycket lyckad, och efter att ha identifierat några mindre problem avseende luftkonditioneringssystemens redundans, kunde man justera och optimera systemet.

Kontakta våra avdelningar i Danmark, Sverige och Norway

Kontakta oss genom att använda vårt formulär. Någon i vårt team svarar inom 24 timmar (vardagar).

Alternativt kan du ringa oss på : + 33 (0) 6.38.17.18.53
Måndag–fredag, kl. 9.00–18.00

Kontakta oss för mer information


Obs: Vi talar engelska, spanska, italienska, tyska och franska

Rentaload © Copyright 2014 - 2019 | All right reserved | Legal Notices