21 februar 2024

Rentaload på DCW i London 6. og 7. mars 2024

Kom og møt Rentaload på DCW London neste mars.

Bli med oss 6. og 7. mars 2024 på Data Centre World i London. Dette showet er det perfekte stedet for å diskutere strategiene og retningen til datasenterfellesskapet vårt for en mer velstående og bærekraftig fremtid. Arrangementet vil finne sted på ExCeL messesenter i London, Storbritannia.

Rentaload-team vil være der, så benytt anledningen til å diskutere markedstrender for datasenter, testing og igangkjøringsoptimaliseringer og fremtidige planer. Vi vil gjerne snakke med deg, så ikke nøl med å gjøre en avtale med oss via denne lenken.

Hva er mulighetene ved Data Center World i London?

Opplev den største samlingen av datasenterfagfolk og sluttbrukere på Data Center World. Form de fremtidige retningene til fellesskapet i samtaler med over 100 innflytelsesrike foredragsholdere som diskuterer nøkkeltemaer som å nå netto null, administrere lønnsomt, sikre motstandskraft og effektiv design.
> Registrer deg her .

Bli med tusenvis av ledende innovatører på C-nivå som jobber mot et felles mål for å muliggjøre en mer bærekraftig, sikker og vellykket datasenterfremtid. Du vil være i godt selskap, siden 54 % av deltakerne er C-suiter og sentrale beslutningstakere. Utvikle strategier og oppdag løsninger på det livlige utstillingsgulvet med Bouygues energies et services, Rentaload, Schneider Electric og mer.

> Se programmet.

Mer informasjon om DCW London og Rentaload

Oppdag den største samlingen av datasentereksperter og sluttbrukere. Data Center World er det perfekte stedet for å forme neste generasjons strategier og retning for samfunnet vårt mot en mer velstående og bærekraftig fremtid. Skaff deg gratisbillett til arrangementet som fremmer den digitale økonomien 6. og 7. mars 2024 på ExCeL London.

DCW London er årets største teknologibegivenhet i Storbritannia. Den samler europeiske ledere innen IKT-infrastruktur; investorer, datasenteraktører, tjenesteleverandører, collos, hyperscalere på samme sted.

Dette to-dagers arrangementet tilbyr nettverksmuligheter for å koble til. Kom i kontakt med de riktige selskapene og møt eksperter du kan engasjere deg med, enten du leter etter det rette selskapet å samarbeide med eller ønsker å holde deg oppdatert med de siste trendene innen energiledelse, kjøling, Commissioning og mer.

6 grunner til å delta på DCW London

  • Møt mange beslutningstakere på C-nivå

  • Internasjonalt publikum, europeisk orientering

  • Få den siste innsikten fra bransjeeksperter

  • Den viktigste tekniske begivenheten når det gjelder virksomhet i Storbritannia

  • Enkel tur til London

  • Av sektoren, for sektoren

Benytt anledningen til å møte Rentaload på DCW London og chatte med våre smarte test- og igangkjøringseksperter:
Fastsette en avtale

Vi vil gjerne møte deg der!

Del denne historien, velg plattformen din!